+31 (0)548 – 535399 info@wildvank.nl

Voegwerk voor verbouwingen, woningen en utiliteitsbouw

Het ambachtelijke beroep van voegen in metselwerk gaat vele eeuwen terug. Het vereist vaardigheden die van generatie op generatie worden doorgegeven. Wildvank is in 1928 gestart als voegersbedrijf. Nieuwbouw, renovatie en restauratie: onze gevelisten maken vakwerk van uw gevel of gebouw. Snel, schoon, mooi en duurzaam. Dit alles met oog voor innovatie, oog voor het milieu en natuurlijk oog voor detail.

Verbouwingen,  nieuwbouw en utiliteitsbouw

Bij Wildvank staat kwaliteit voorop. Door onze uitgebreide personeelsbestand kunnen wij op zeer korte termijn vakmensen aanbieden die bij u het voegwerk kunnen uitvoeren. Onze gevelisten verzorgen het voegwerk van verbouwingen, woningen en utiliteitsbouw. Dit varieert van één woning tot complete woonwijken, of kantoorgebouwen.


Wij zijn in staat om alle voegtypen voor u maken, van borstelwerk tot traditionele knip- en snijvoeg en variërend in hardheid van VH25 tot en met VH45. De gevelisten van Wildvank werken nog steeds volgens de door de oprichter ontwikkelde voegtechniek. Hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogwaardige voeg, waardoor we een perfecte hardheid, een nettere afwerking en een langere levensduur kunnen garanderen.