+31 (0)548 – 535399 info@wildvank.nl

Specialisten met een rijke historie

Sinds de oprichting in 1928 is het Voegersbedrijf van Jans Wildvank meegegroeid met de ontwikkelingen in de bouwsector. Gevormd door de praktijk is het voegersbedrijf gegroeid tot een totaalbedrijf op het gebied van voegwerk en gevelrenovatie. Begin 2014 hebben wij dan ook besloten om onze werkzaamheden in de naam aan te passen naar Wildvank Gevelspecialisten.

Anno nu staat de naam Wildvank voor een allround gevelspecialist in nieuwbouw, renovatie en restauratie, waarbij ook advisering en begeleiding een prominente rol spelen. Van voegwerk en reparatie tot isolatie en reiniging, van een enkele gevel tot een compleet renovatieproject van tientallen woningen: Wildvank Gevelspecialisten is uw betrouwbare partner als het om gevels gaat.

Gevelisten met liefde voor het vak

Ouderwetse kwaliteit met de dienstverlening van nu: de gevelisten van Wildvank beheersen nog het ambachtelijke voegwerk, maar volgen ook de laatste ontwikkelingen op de voet. Er is oog voor innovatie, duurzaamheid en voor detail. Klantgerichtheid en kwaliteitsbesef, ontstaan vanuit liefde voor het vak.

Ter Steege Groep: samen op één lijn

Sinds 1994 maakt Wildvank Gevelspecialisten deel uit van de Ter Steege groep. Ter Steege groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van meer dan dertig zelfstandig opererende werkmaatschappijen, onderverdeeld in vier divisies: vastgoed, bouw, handel en industrie. De Ter Steege Groep heeft circa 900 medewerkers.

De bedrijven binnen de Ter Steege Groep hebben elk hun eigen specialisme. Door de krachten te bundelen profiteren de bedrijven van elkaars deskundigheid, organiserend vermogen, mensen en kapitaal. Samen met Ter Steege vormt Wildvank Gevelspecialisten een solide organisatie, waarin professionaliteit en solvabiliteit worden gecombineerd met flexibiliteit, creativiteit en ondernemersgeest.

Vrijblijvende offerte aanvragen