+31 (0)548 – 535399 info@wildvank.nl

Total Wall Concept

Metselwerk kan door verschillende oorzaken gaan scheuren. Tijdig ingrijpen is dan geboden, want de  gevolgen kunnen verstrekkend zijn. Gebouwen leveren in op stabiliteit en dat leidt tot onveilige situaties én een aanzienlijke waardevermindering van uw vastgoed.

Total Wall Concept is een verzamelnaam voor een scala aan speciaal ontwikkelde  scheurherstelsystemen. Hiermee voeren onze gevelisten vrijwel onzichtbare reparaties voor u uit. De verbindingen tussen muren, balken en lateien worden hersteld en het metselwerk wordt gestabiliseerd en versterkt. Total Wall Concept biedt een maatwerkoplossing voor iedere situatie. Zo bespaart u op de kosten en bent u verzekerd van een duurzaam gevelherstel. Door Wildvank Gevelspecialisten in te schakelen, vinden de werkzaamheden plaats met minimale overlast voor de bewoners.

Landelijk onderzoek van VROM wijst uit dat tal van flatgevels instabiel zijn, met in sommige gevallen zelfs acuut instortingsgevaar. Het gaat om flats die gebouwd zijn tussen de jaren ’50 en ’80 en die een gemetselde spouwmuur hebben. Het instortingsgevaar wordt in veel situaties veroorzaakt door doorgeroeste spouwankers. In andere gevallen is een gebrek aan voldoende spouwankers de oorzaak. In beide situaties is van buitenaf niet waar te nemen óf en in hoeverre instortingsgevaar dreigt. Een analyse van Wildvank Gevelspecialisten biedt u snel duidelijkheid over de staat van uw gevel.

Voor meer informatie over spouwankers verwijzen wij u naar www.spouwankerrenovatie.nl.